vineri, 24 mai 2013

Faceți cunoștință cu membrii echipei "The Eastern Eagles"

Echipa "The Eastern Eagles" este una dintre cele 22 de echipe finaliste în cadrul concursului național "Europa mai aproape de CNE". Aceasta este formată din Cristian Gîrneață - președinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, Cătălina Marcu - vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea și Codrin Bostan - director al Departamentului de Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

În cadrul acestui proiect, ne-am propus să ne îndeplinim două mari obiective, anume cel de a promova valorile europene și cetățenia activă, și cel de a face o afacere socială ce are ca scop promovarea obiectivelor cu potențial turistic, a tradițiilor și obiceiurilor din județul Vrancea.

Campania noastră de promovare va începe încă de lunea aceasta, 31 mai, prin niște dezbateri ce se vor organiza în liceele din județ, pe tema cetățeniei active și a valorilor europene. Vom continua cu împărțirea de fly-ere tuturor cetățenilor și cu realizarea și promovarea unui filmuleț de prezentare a tuturor lucrurilor ce trebuiesc știute de un cetățean european. De asemenea, vom amplasa un stand în Piața Unirii în data de 1 iunie, astfel că cei ce vor trece pe acolo se vor putea informa cu privire la toate drepturile și obligațiile ce le are un cetățean membru al Uniunii Europene. Acțiunea noastră de promovare se va sfârși pe 8 iunie, printr-un treasure hunt, prin care sperăm să atragem atenția cât mai multor tineri.

În concluzie, sperăm ca acțiunile noastre să aibă succes și să ajutăm comunitatea atât prin campania de promovare, cât și prin afacerea socială menționată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu